E-signatur

Gi slipp på manuelt papirarbeid med vår løsning for e-signering. Spar tid og ressurser, og ikke minst miljøet!

E-signatur gjennom Manymore.com

Alt du trenger å vite om e-signering og hva vi kan tilby

sende dokumenter
Enkel sending av dokumenter

E-signering gjennom Manymore er enkelt for både deg og din motpart. Last opp dokumentet, fyll inn én eller flere e-postadresser til mottaker(e) og send! Mottaker trenger ikke å ha profil på Manymore.com, og signerer enkelt i sin egen nettleser, på mobil, nettbrett eller PC. Enklere blir det ikke!

penger
Ingen skjulte gebyrer

Å sende dokument til signering gjennom Manymore Sign er helt gratis! Vi tar ikke betalt for hverken sending eller lagring av dokumenter. Du kan altså sende så mange dokumenter du vil, så ofte du vil, og ikke betale noen ting ekstra!

oversikt over dokumenter
Full oversikt med fremdriftsstatus

Med ulike statuser som viser fremdriften til mottaker av dokumentet, har du alltid oversikt over om alle parter har signert. I tillegg kan du sende påminnelser når som helst, så ofte du ønsker.

dokumentlagring
Ubegrenset lagring av dokumenter

Fordi vi ikke tar noen ekstra gebyr for lagring av dokumenter, kan du sende og holde oversikt over så mange dokumenter du ønsker, så lenge du ønsker!

sikkerhet
Vi tar vare på sikkerheten

Med Manymore Sign blir dine data lagret i EU. I tillegg er vi GDPR-kompatible, og e-signaturens validitet er sikret gjennom .

dokumenter
Papirløs signering

Det er ingen tvil om at for 2023. Det finnes ingen gode grunner til ikke å ta i bruk elektronisk signering! Det sparer deg for tid og ressurser, og det sparer miljøet for papiravfall.

sammenligning
Manymore vs. andre løsninger

Sikkert og trygt, og ikke minst enkelt. Lurer du på hvordan vår løsning står seg mot andre store e-signaturløsninger i det norske markedet? Se og , og finn ut hva som fungerer best for dine behov.

ikon for maler
Maler

Vi har samlet ferdiglagde maler til flere typer kontrakter, inkludert , og . Bare fyll ut og send!

dokumentsignering
Velg hvordan du ønsker å signere

Skriv inn din signatur med fingeren på berøringsskjerm, eller tast inn navnet ditt på tastatur, så genererer plattformen en signatur for deg.

Få dokumentet signert på 1-2-3!