Rabatt på Fiken regnskap

Som bruker av Manymore.com får du nå en ganske så unik rabatt på bruk av Fiken - Norges ledende regnskapsprogram for små bedrifter!

Fiken figurer

Fiken er laget for at du enkelt skal kunne gjøre regnskapet ditt selv. Dette innebærer blant annet:

Fiken er laget for at du enkelt skal kunne gjøre regnskapet ditt selv. Dette innebærer blant annet:

Fakturering: Enkel utsending og oppfølging av fakturaer. Du kan sende i mange ulike kanaler (som brev, EHF, e-post og Vipps), og du kan også sende til inkasso – helt gratis.

Kjøp: Egen mobilapp for å ta bilde av kvitteringene dine. Fiken tolker kvitteringene dine og kommer med forslag til regnskapsføring.

Frister og innsendinger: Fiken påminner deg om alle frister og innleveringer. Du kan også levere mva, årsregnskap og skattemelding (næringsoppgave) rett fra Fiken.

Hjelp og kundeservice: Fiken svarer raskt på alt du måtte lure på – helt gratis. I tillegg til kundestøtte har de også massevis av hjelpeartikler, videoer og ukentlige webinar.

Fikens blogg finner du artikler som enkelt forklarer ord, uttrykk og konsepter som mange synes er vanskelige. Slik som fradrag du har krav på i enkeltpersonforetak, merverdiavgift forklart for små bedrifter, hvordan starte sin egen bedrift, og hvordan håndtere skatt i enkeltpersonforetak.


Hvis det er noe du lurer på, så kan du sende dem en e-post på kontakt@fiken.no.

For å få rabatten må du være aktiv bruker av Manymore.com. Du registrer deg gratis og finner informasjon om hvordan du får rabatten etter at du har logget inn.