Lidya: frihet som frilanser

Lidya kom til Norge fra Kroatia for 3 år siden, og er utdannet innen finans og HR-administrasjon. Hun tar oppdrag som bud for Foodora, mens hun jobber med å etablere seg i det norske arbeidsmarkedet og å lære seg språket. Dette er en spennende fase, men som ny i landet kan det være både hektisk og stressende.

1. november 2022
Redaksjonen
Foodora syklist

Lidya vurderte Enkeltpersonforetak, men det å opprette ENK er en komplisert og involvert prosess for de fleste. Når du i tillegg ikke er helt komfortabel med norsk språk og regelverk, kan det virke ekstra skremmende.

En Foodora-kollega tipset Lidya om Manymore.com, fordi det er en tjeneste de stoler på, og som er rimelig å bruke.

Hun valgte vår lønnstjeneste, fordi det er en enkel og pålitelig måte for henne å få betalt for sine Foodora-oppdrag på. Med Manymore Lønn trenger hun ikke å tenke på skatt eller rapportering, siden dette blir ordnet for henne. Alle pengene hun mottar kan hun selv bruke slik hun ønsker.

Med Manymore slipper jeg å tenke på faktura- og betalingsprosessen. Jeg får dermed mer tid og energi til å fokusere på min profesjonelle utvikling i et nytt arbeidsmarked mens jeg leter etter drømmejobben

Lidya

Les mer om hva vi kan tilby frilansere her.