Manymore onboarding

Onboarding av nyansatte og rekruttering av nye medarbeidere er kritiske prosesser for enhver organisasjon, som krever nøyaktighet.

La Manymore hjelpe deg med å gjøre prosessen så smidig som mulig.

Hvorfor bruke onboardingsflyten

I både onboarding og rekruttering er det viktig å ikke bare verifisere kandidatens identitet, men også utføre bakgrunnssjekker for å bekrefte kandidatens egnethet til organisasjonen.

Bakgrunnssjekker kan omfatte en rekke forskjellige typer sjekker, inkludert politiattest, arbeidshistorikk, referansesjekk og verifisering av utdanning. Hver av disse sjekkene gir verdifull informasjon om kandidatens bakgrunn og kan bidra til å sikre at organisasjonen tar en godt informert ansettelsesbeslutning.

For onboarding, når bakgrunnssjekkene er fullført, innebærer prosessen typisk å gi den nyansatte informasjon om organisasjonens retningslinjer, prosedyrer og forventninger. Å inkludere e-læring og e-signaturer i onboardingen kan effektivisere prosessen betydelig. Å ha begge verktøyene integrert i en enkelt plattform gjør ting mye enklere.

Hvorfor Manymore.com?

Når du rekrutterer kandidater, kan det være lurt å ha muligheten til å filtrere basert på visse kriterier. Kanskje ønsker du at kandidaten skal ha en adresse i det geografiske området som de skal jobbe, eller du vil at de skal ha en elbil ved leveranser i sentrum. Vår onboardingprosess gjør det mulig å bruke spørsmål og svar som et filter, for å sikre at kandidaten oppfyller grunnleggende kriterier for å søke jobb i selskapet.

Vår plattform tilbyr også et dashbord hvor du kan holde oversikt over alle kandidater og deres aktivitet, samt sende påminnelser. Selskaper som mottar et stort antall søknader har spart betydelig med tid og unngått potensielle hindringer i driften, ved å bruke plattformen.

Vi har to alternativer tilgjengelige for å implementere vår onboarding- og rekrutteringsflyt i virksomheten din, som begge kan tilpasses fullt ut med bedriftens merkevare for å sikre en sømløs og profesjonell opplevelse for dine nyansatte eller kandidater.

Med det første alternativet kan du integrere flyten direkte inn i selskapets nettside eller intranet gjennom vår iframe, noe som gjør den lett tilgjengelig for alle nyansatte eller potensielle kandidater.

Det andre alternativet er å bruke en frittstående plattform, som Manymore.com, som tilbyr en brukervennlig opplevelse for både selskapet og kandidaten, i tillegg til funksjonalitet som analyse og rapportering.

Eksempel på hvordan onboardingsflyten kan se ut for dine kandidater:

Ditt dashbord for rask oversikt over kandidatene og deres fremgang

Vi har gleden av å introdusere deg for vårt nye onboardingdashbord, utformet for å gi deg god og tydelig oversikt over onboardingsprosessen for kandidater som ønsker å jobbe for deg.

Vårt dashbord gir deg muligheten til enkelt å holde øye med fremgangen til hver kandidat og se om de har fullført onboardingen, svart på spørsmål, og gjennomført nødvendige sjekker. Denne verdifulle informasjonen gjør det mulig å forsikre deg om at de møter kravene for å bli vurdert til stillingen.

Hvordan implementere iframe (for utviklere):

  1. Åpne HTML-filen eller dokumentet der du ønsker å legge til iframe.
  2. Manymore gir deg kilde-URLen med den onboardingsflyten du ønsker å vise i iframe-en. (URLen skreddersys fra vår side basert på dine behov og branding)
  3. Legg til en <iframe>-tag i HTML-koden der du vil at iframe-en skal dukke opp. <Iframe>-taggen har flere egenskaper du kan velge, inkludert URL, høyde, bredde, og ramme.
  4. Angi kilde-URL-attributtet til den spesifikke URL-en vi gir deg.
  5. Sett høyde og bredde for å spesifisere dimensjonene til iframe-en.
  6. Sett ramme-spesifiseringen til 0 hvis du ikke ønsker å ha en ramme rundt iframe-en.
  7. Lagre HTML-filen og forhåndsvis den i en nettleser for å forsikre deg om at iframen vises riktig.

Her er et eksempel på hvordan HTML-koden for Manymores iframe kan se ut:

<iframe src="https://demo.manymore.com" height="400" width="600" frameborder="0"></iframe>

Du må registrere deg for bedriftsplanen vår før iframe-en vil fungere. I dette eksemplet vil iframen vise nettstedet på "https://www.demo.manymore.com" med en høyde på 400 piksler og en bredde på 600 piksler, uten kant.

Test onboardingsflyten med vår demo

Dette er vår demo som viser hvordan sjekkene dine og spørsmål og svar kan se ut for kandidatene dine.