Hva er en API?

API, som står for "Application Programming Interface", er et sett med protokoller, rutiner, og verktøy som gjør det mulig for ulike programvareapplikasjoner å kommunisere med hverandre. Med andre ord hjelper en API til med å la én applikasjon få tilgang til data eller funksjonalitet hos en annen applikasjon eller system.

Manymores API

Manymores Partner-API er den ultimate løsningen for bedrifter som samarbeider med frilansere, og som ønsker seg en sømløs og automatisert utbetalingsprosess. Med vår API, administrerer du enkelt utbetalinger til alle dine frilansere, som vil spare deg for mye manuelt arbeid.

Merk at vi ikke er et betalingssystem, og du vil fortsette å samle betalinger fra dine kunder gjennom ditt foretrukne, eksterne system.

Her er noen av funksjonene til vår partner-API:

  • Svært enkelt: Nøyaktig hva er det vår API gjør? Det er enkelt - bare gi oss informasjon om hvem som skal ha betalt, hvorfor, og hvor mye, så tar vi oss av resten. Med vår kraftige Med vår kraftige utbetalingsteknologi, kan vi behandle tusenvis av utbetalinger med kun ett klikk, noe som sparer deg for tid og strev.

Men hvordan kan vi forsikre oss om at utbetalingen går til riktig person? Du har to alternativer for å gi oss informasjonen.

  1. Du kan selv ta deg av onboardingen på din side, og vi stoler på at informasjonen du gir oss er korrekt.
  2. Alternativt kan du ta i bruk vår fantastiske onboardingstjeneste, hvor du kan tilpasse spørsmålene og gjennomføre identitetssjekk. Du kan til og med legge til flere sjekker basert på din bransje for økt sikkerhet.

Les mer om sjekker her

  • Automatisert omvendt fakturering: Alt du trenger å gjøre er å sende oss et API-call med de nødvendige detaljene, så lager vi fakturaer på vegne av frilanserne dine. Slik slipper du bryet med å motta manuelle fakturaer fra dine frilansere, og sørger for at fakturaene er feilfrie. Med vårt automatiserte system trenger du ikke lenger dobbeltsjekke fakturaer for nøyaktighet, da vi genererer fakturaer automatisk ved hjelp av dataene du oppgir. Du kan administrere flere betalinger med bare ett API-call, og betalingene vil bli behandlet automatisk uten forsinkelser. Dette sparer deg for verdifull tid, og effektiviserer utbetalingsprosessen.

✍️ Hvorfor bruke en API?

⚖️ Fordelen med Manymore over Stripe

🖇 Manymore Partner API